سلام
من از INP3.6 استفاده مي كردم و در يكي از انجمنها پرسيده بودم كه ميشه از 3.6 به 4 ارتقا داد بدون اينكه 3.7 رو نصب كنم و به من گفتن كه ميشه.
من اين كارو كردم و سايت نصفه بالا اومد
من 4 رو پاك كردم و 3.7 رو ريختم بعد 4 رو نصب كردم
حالا در بعضي از مواقع سايت بالا نمياد و sql ارور ميده
There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.
We should be back shortly.
به جز اين موقع خوندن اطلاعات كاربران انلاين و ارسال مطلب در انجمن با اررور زير موجه مي شوم
Could not obtain user information
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'user_thanks_given' in 'field list'
SELECT user_posts, user_thanks_given, user_thanks_received FROM nuke_users WHERE user_id = 2
کلا در پروسه ارتقا شما اختلال ایجاد شده که نیازمنده دوباره عملیات ارتقا انجام بشه.
شما باید دوباره عملیات ارتقاء رو انجام بدید.
ابتدا یکبار مرجله 3.0.6 به 3.0.7 . بار دیگر 3.07 به 4.
برای اون ارور اول هم باید فایل config.php رو دقیق تنظیم کنید.
p30jet, جان فایل ها مهم نیست ... امیدوارم از دیتابیس پشتیبان تهیه کرده باشید....
کافیه دیتابیس قبلی خودتونو برگردونید و فایل های ورژن 4 رو به صورت کامل بر روی هاست قرار بدید ....سپس سایت رو بسته و از طریق فایل اپگرید ابتدا دیتابیس رو به همون روش که James, نیز فرمودند ارتقاء بدهید....
شما config رو مثل قبل تنظیم کنید...یعنی نام دیتابیس و رمز عبور و دیگر موارد دوباره باید به صورت دستی وارد کنید....
اگه بازم دقیق تر بخواهید بدونید .
به لینک زیر رفته و بخش نصب به صورت دستی رو بخونید...بخش تنظیمات config.php
برای اشکال دوم هم دو تیبل thanks رو باید وارد دیتابیس کنید....برای این کار هم کافیه به لینک زیر برید و فقط بخشی که برای دیتابیس قرار دادم رو در دیتابیس وارد کنید....
دوستان عزیز دستتون درد نکنه ولی بازم درست نشد
من فایل Thanks رو رو جانشین فایل قبلی کردم ولی بازم نشد.
فایل Config هم ویرایش کردم
کسی میتونه ای کارو برای من بکنه؟
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید