اساتيد سلام
اگر توي سايتمون RSS داشته باشيم و بخواهيم:
در ميان اخبار روزانه كه دائما در حال تغيير است
اخباري را كه حاوي كلمه يا كلمات خاصي را جدا كنيم
چيكار كنيم؟
در جستجو شما هر روز بايد اين كلمات رو جستجو كنيد...شايد باشد...شايد نباشد...ولي با اين به اصطلاح روبات يا ماژول با يك نگاه اگر خبري در اون مورد دلخواه بود گلچين ميشه و شما ميتونيد ازش بهره برداري كنيد
بیش از یک ساله که دارم به این موضوع فکر می کنم و می دونم باید چیکار هم کرد اما امان از تنبلی و البته شلوغی
باید یه پارسر برای RSS بنویسی یعنی در فواصل زمانی مشخص یا به محض درخواست بره و RSS مدنظر رو بخونه و دنبال کلمات مورد نظر بگرده و در صورت وجود اونها رو نمایش بده یا در دیتابیس برای مراجعات بعدی ذخیره کنه. باید با XML و ساختار RSS آشنا باشی. همچین کاری رو یه خبرگزاری به اسم قطره انجام داده.
اساتيد سلام
اگر توي سايتمون RSS داشته باشيم و بخواهيم:
در ميان اخبار روزانه كه دائما در حال تغيير است
اخباري را كه حاوي كلمه يا كلمات خاصي را جدا كنيم
چيكار كنيم؟
در جستجو شما هر روز بايد اين كلمات رو جستجو كنيد...شايد باشد...شايد نباشد...ولي با اين به اصطلاح روبات يا ماژول با يك نگاه اگر خبري در اون مورد دلخواه بود گلچين ميشه و شما ميتونيد ازش بهره برداري كنيد
سلام،
همانطور که amirhosein جان گفتند، با توجه به اینکه سرویس خبری قطره در تمام زمینه ها مثل سياسي ، اقتصادي ، اجتماعي ، ورزشي ، فرهنگي ، پزشكي ، دانش ، فناوری ، حوادث و ... خبر دارد و در داخل هر کدام از این گروه ها هم دسته بندی انجام داده است؛ می توانید از این سایت برای نمایش اخبار موردنظرتون کمک بگیرید. مثلا نمونه ای را که با کمک این سایت در زمینه پزشکی ساخته شده را می توانید اینجا مشاهده کنید.
سلام،
همانطور که amirhosein جان گفتند باید برای این کار از یک اسکریپت که RSS را می گیرد (Fetch) و آن نمایش می دهد (Parse) استفاده کنید.
amirhosein نوشته است:
دکتر جان فقط میشه از خروجی های خود قطره استفاده کرد یا نه امکان اینکه یه کلمه بهش بدیم و اون برامون خروجی خاص بده هم وجود داره؟
سلام،
من از خودِ خروجی Rss سایت قطره استفاده کردم، ولی می توان به راحتی نمایش هر قسمت را منوط به یک شرط کرد (if) ، که در صورت وجود فلان کلمه در عنوان خبر (eregi) خبر را نمایش دهد. مثلا به اینجا که موقتا ایجاد کردم بروید، فقط خبرهایی از خروجی سایت قطره به نمایش در می آید که دارای کلمه پرستار هستند
دکتر جان اون بحث if رو خودتون تیو کدنویسی آوردین درسته؟ یا اینکه قطره این امکان رو در خودش داره که عبارتی رو بهش بدی و ازش خروجی بگیری؟
سلام،
این امکان رو خودم بهش اضافه کردم، قطره فقط دسته بندی موضوعی انجام می دهد. برای مثال شما می توانید باز به لینک بالا (اینجا) مراجعه کنید و این بار خبرهایی برایتان به نمایش در می آید که دارای کلمه بیمار هستند.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید