| نویسنده |
پیام |
aneeshtan
مدیرکل انجمن

عضو شده در: 29 دی 1384

|
تاریخ:
یکشنبه 22 اردیبهشت 1387 - 12:11 |
|
E-Hesami, از برنامه zend studio استفاده كنيد تا متوجه خطاهاي خود بشويد
موفق باشيد |
_________________ فرشاد غضنفري : www.tarjome.org
-------------------------
كمك كردن به ديگران از سنت هاي پسنديده تمامي اديان است . پس بدون در نظر گرفتن جنبه مالي به همديگر كمك كنيد .
www.tarjome.org |
|
[وضعيت كاربر:آفلاین] |
 |
E-Hesami
کاربر فعال

عضو شده در: 12 مرداد 1386
|
تاریخ:
یکشنبه 22 اردیبهشت 1387 - 13:46 |
|
باور کنید هر جور میسازم یا فوتر میاد سمت چپ یا میاد سمت راست. ماژول اخبار که ماژول اصلی هست میاد از آخر بلوکها شروع میشه. کار من جدا از ایناست. راجب روتر و سوئیچ و ... هر سوالی دارین هر درخواستین دارین در خدمتم ولی این php نمیتونم. به هر حال من باز سعیم رو میکنم. از دوستان هم اگه کسی تونست زحمت آماده کردن این بلوک رو بکشه ممنون میشم. |
_________________ اینترنت هوشمند و آسان برای اولین بار در کشور برای همشهریان آذری WWW.Saraco.ir |
|
 |
E-Hesami
کاربر فعال

|
تاریخ:
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 - 08:16 |
|
این جور که میبینم کسی واسه انجام کار ما پیدا نشد. البته به همه حق میدم ، چون همه یک جورایی سرشون مشغول هست. خواهشن در صورت امکان کسی همچین کاری برام انجام بده. ممنون. |
_________________ اینترنت هوشمند و آسان برای اولین بار در کشور برای همشهریان آذری WWW.Saraco.ir |
|
 |
E-Hesami
کاربر فعال

|
تاریخ:
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387 - 09:46 |
|
| E-Hesami نوشته است:
|
سلام. دوستام من میخواستم بلوکی که دوست عزیزمون James فارسی کردن و پیوست کردن چند تا مورد اضافه بشه. اگه امکانش هست یکی کمک کنه.
1- یک مورد افراد آنلاین رو فقط تعدادش رو نشون بده
2- یک مورد هم کل تعداد کاربران عضو شده رو نشون بده
3- یک مورد هم آواتر و درجه رو نشون بده
بلوک حامد سافت خیلی خوب و زیبا هست. ولی برای سایت من خیلی طولانی هست و برای سایت من اصلا مناسب نیست. خواهشن کسی کمک کنه و زحمت این کار رو برام بکشه.
|
میدونید مشکل من چیه؟ من نمیدونم آمار از کجا شروع میشه؟ تا به فایل بلوک ورود به سیستمی که دارم اضافه کنم. اگه کسی حداقل بگه 3 موردی که میخوام کجا ها هستن باز سعیم رو میکنم. ولی خواهشن از phpکاران خواهش میکنم یکی زحمت کلی این کار رو بکشه. |
|
 |
bmw-love
تیم آموزش

عضو شده در: 1 خرداد 1385

|
تاریخ:
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387 - 20:01 |
|
|
 |
E-Hesami
کاربر فعال

|
تاریخ:
پنجشنبه 26 اردیبهشت 1387 - 07:33 |
|
سلام و درورد
دوست خوب به دردم میخوره. خیلی عالی هست. اگه بنتونید مواردی رو که پایین مینویسم حذف بشه ممنون میشم اگه اینجا پیوست نمائید.
1- کشور برتر:
2- سیستم عامل برتر:
3- ساعت سرور:
4- در قسمت آمار بازدید: هر ساعت،روزانه،هر ماه و هر سال حذف بشه
5- در قمست کاربران سایت کاربران منتظر حذف بشه
6- كاربران حاضر در سايت:
7- ورود به تالار گفتگو
دوست عزیز جان من ناراحت نشید. شما پرسیدید در سایت من ببینید این بلوک به دردتون میخوره؟ من هم گفتم به دردم میخوره. خیلی عالی هست. ولی مواری که برای من لازم بود رو میخوام. نه جزئیات بیشتر. اگه هم کمی جم و جور تر بشه (فاصله بین سطر ها کم بشه) خیلی خیلی فوق العاده میشه. این هم بگم که من از ماژول MS_Analysis استفاده نمیکنم. یک سوال دیگه هم داشتم. اگه این بلوک درجه کاربران رو هم نشون بده فوق العاده میشه.
از همه دوستان و به خصوص شما دوست عزیز bmw-love, که ما ها رو راهنمایی و کمک میکنید کمال تشکر رو دارم. امیدوارم ما هم بتونیم دینمون رو نسبت به ایران نیوک ادا کنیم. *تشکر* |
|
 |
bmw-love
تیم آموزش

عضو شده در: 1 خرداد 1385

|
تاریخ:
پنجشنبه 26 اردیبهشت 1387 - 10:17 |
|
خواهش می کنم ...ناراحتی در کار نخواهد بود....سعی می کنم در اولین زمانی که فرصت کردم این بلوک رو حاظر کنم....
در مورد درجه کاربران هم باید طبق دستورات دکتر صادقی عمل کنید....
در یک تاپیک توضیحات کامل رو داده بودند...به دنبال نام roham جستجو کنید...حتما تاپیک مربوط رو پیدا میکنید....
 |
_________________ موزیک رپ-موبایل-نرم افزار-ویدیوکلیپ
Photo Gallery
لینکستان افتتاح شد===> لینک باکس
برترین سایت های ایرانی |
|
 |
E-Hesami
کاربر فعال

|
تاریخ:
پنجشنبه 26 اردیبهشت 1387 - 10:55 |
|
من سعی میکنم درجات رو خودم حل کنم. ولی اگه بلوک رو کلا اینجا شما زحمت بکشین و بزارین ممنون میشم. ولی اگه درجات رو نتونستید اضافه کنید زحمت بلوک رو که گفته بودم و شما هم زحمت درست کردنش رو بر عهده گرفتید رو بزارید باز هم ممنون. |
|
 |
E-Hesami
کاربر فعال

|
تاریخ:
پنجشنبه 26 اردیبهشت 1387 - 12:15 |
|
bmw-love, جان چه خبر؟ تونستی کاری بکنی؟ |
|
 |
|
|
|
|