سلام و درود.
خطایی دوست عزیز نداد. منظورم از نشد این بود که در لیست دسترسی Submit News وجود نداشت.
James, جان امیدوارم در کنکور هم موافق باشی و از رشته ای که میخوای قبول بشی.
_________________ اینترنت هوشمند و آسان برای اولین بار در کشور برای همشهریان آذری WWW.Saraco.ir
بايد حواس پرتي بنده رو ببخشيد.
بايد در پوشه admin حتما فايل index.php هم وجود داشته باشه.
فايل زير رو دوباره دريافت كنيد.
و از شما ممنون كه به بنده روحيه ميديد.
بايد حواس پرتي بنده رو ببخشيد.
بايد در پوشه admin حتما فايل index.php هم وجود داشته باشه.
فايل زير رو دوباره دريافت كنيد.
و از شما ممنون كه به بنده روحيه ميديد.
سلام و دورود.
James, جان خیلی ممنون از زحمتی که کشیدی. مشکلم حل شد. یک سوالی داشتم. نمیخوام دم کنکور وقتت رو زیاد بگیرم. اگه فرصت کردی جواب بده. من یک ماژول که چه عرض کنم ماژول نیست. شاید یک اسکریپت باشه هست. من در پوشه ماژول کپی کردم ولی کار نکرد. به صورت یک هسته جدا در داخل روت نیوک کپی کردم و از مدیریت قسمت منوی اصلی به صورت لینک بیرون از سایت لینک دادم به داخل پوشش. حالا میخواستم بدونم برای این چطوری میشه یک مدیر تعریف کرد. تا یک نفر که مدیر اصلی نیست بتونه مدیر اون قسمت باشه. در ضمن داخل فایلهاش رو گشتی میزدم که اطلاعاتی راجب یوزرنیم و پسورد داشت. فکر کنم قسمتی برای مدیریت داشته باشه. چون ممکنه کسی فایلی رو آپلود کنه که باب میل سایت نباشه. چطوری باید منی که مدیر هستم حذف کنمش؟ تقریبا یک جورایی مثل ماژول ImageHost. تعریف کردن مدیر واسه این قسمت هم مهمه. البته باز تاکید میکنم که اگه فرصت کردی جواب بده. چون اظطراب زیادی دم کنکور آدو داره. من سال گذشته تجربه کردم. ممنون.
_________________ اینترنت هوشمند و آسان برای اولین بار در کشور برای همشهریان آذری WWW.Saraco.ir
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید