| نویسنده |
پیام |
E-Hesami
کاربر فعال

عضو شده در: 12 مرداد 1386
|
تاریخ:
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 - 12:28 |
|
دوستان امتحان کردم با بسته ای که 3 روز پیش دریافت کرده بودم. اصلا مشکلی نداشت کد امنیتی. مشکل از کجاست؟ |
_________________ اینترنت هوشمند و آسان برای اولین بار در کشور برای همشهریان آذری WWW.Saraco.ir |
|
[وضعيت كاربر:آفلاین] |
 |
aneeshtan
مدیرکل انجمن

عضو شده در: 29 دی 1384

|
تاریخ:
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 - 14:43 |
|
E-Hesami, دوست عزيز اصلا فايل config چه ربطي به يونيكد دارد مگر شما فارسي مي بينيد در اين فايل . در ضمن وقتي gfx را رو صفر مي گذاريد ديگر كد امنيتي نشان داده نمي شود |
_________________ فرشاد غضنفري : www.tarjome.org
-------------------------
كمك كردن به ديگران از سنت هاي پسنديده تمامي اديان است . پس بدون در نظر گرفتن جنبه مالي به همديگر كمك كنيد .
www.tarjome.org |
|
 |
E-Hesami
کاربر فعال

|
تاریخ:
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 - 15:40 |
|
نه اشتباه نکنید. اونو اصلا تغییر ندادم. همون 7 هست. در ضمن من منظورم از تغییر فایل کانفیق این بود که هیچ تغییری ندادم در فایلها به جز فایل کانفیق. کد امنیتی نشون داده میشه. ولی مثل قدیما یک کادری میندازه و روش یک ضربدر قرمز. باور کنید چندین بار امتحن کردم. |
_________________ اینترنت هوشمند و آسان برای اولین بار در کشور برای همشهریان آذری WWW.Saraco.ir |
|
 |
aneeshtan
مدیرکل انجمن

|
تاریخ:
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 - 16:08 |
|
E-Hesami, خوب فايل هاي زبان را جايگرين كنيد و پس از بررسي اينجا اعلام كنيد شايد يك درصد اشتباهي هنگام جمع آوري بسته رخ داده است كه بعيد مي دانم |
كمك كردن به ديگران از سنت هاي پسنديده تمامي اديان است . پس بدون در نظر گرفتن جنبه مالي به همديگر كمك كنيد .
www.tarjome.org |
|
 |
omidkh
کاربر نیمه فعال

عضو شده در: 2 دی 1385
|
تاریخ:
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 - 19:32 |
|
دوست گرامي با سلام
با اجازه آقا فرشاد بايد بگم كه شما ابتداي فايل زبان فارسي رو نگاه كن (lang-persian.php ).
بايد با عبارت زير شروع بشه
اگه چيزي به جز اين هست اضافات را پاك كن مشكلت حل مي شه
موفق باشيد |
_________________ گروه اميد ايران
www.omideiran.net
عضويت درگروه اميد ايران در ياهو
http://groups.yahoo.com/group/omideiran/join |
|
 |
E-Hesami
کاربر فعال

|
تاریخ:
سهشنبه 24 اردیبهشت 1387 - 08:11 |
|
aneeshtan, جان دوست خوب باور کنید من چندین بار امتحان کردم. نسخه ای که دیروز گذاشتین این مشکل رو داره ولی نسخه ای که چند روز پیش دانلود کرده بودم اصلا مشکلی نداشت. خدمت دوست عزیزم omidkh, هم عرض کنم که فایل زبان فارسی به همون صورتی هست که فرمودید. |
|
 |
E-Hesami
کاربر فعال

|
تاریخ:
سهشنبه 24 اردیبهشت 1387 - 12:50 |
|
سلام و درود.
دوستان دیدید راست میگم. یکی از دوستان هم با مشکل من مواجه شدند. و با آپدیت پک جدید دیگه نتونستند کد امنیتی سایت رو ببینند. خواهشن یک راه چاره که چی بگم نقص پک جدید رو حل کنید. ممنون. |
|
 |
aneeshtan
مدیرکل انجمن

|
تاریخ:
سهشنبه 24 اردیبهشت 1387 - 14:23 |
|
E-Hesami, دوست عزيز پك جديد تغييري در فايل زبان نداشته است و فقط اصلاحيه كلي 2 كه در اين تاپيك براي عموم است به بسته قبلي اضافه شده است :
http://www.irannuke.com/ftopict-12926.html
يك سوال از شما : آيا كد امنيتي در همه ي بخش ها ديده نمي شود و يا فقط در بخش ورود است .
يك فايل code_bg.jpg در قالب inp4 پوشه images موجود است بررسي كنيد البته با قالب هاي ديگر هم امتحان كنيد و ببينيد آيا مشكل ادامه دارد ؟ |
www.tarjome.org |
|
 |
E-Hesami
کاربر فعال

|
تاریخ:
پنجشنبه 26 اردیبهشت 1387 - 11:55 |
|
سلام. آقا من بسته جدید رو در یک سیستم دیگه برای بار چندم امتحان کردم ولی کد امنیتی در تمام موارد (دریافت فایل،ثبت نام و لوگین) اصلا نشون داده نمیشه. یعنی یک کادر با یک ضربدر قرمز روش میندازه. مشکل از کجاست؟ |
|
 |
E-Hesami
کاربر فعال

|
تاریخ:
پنجشنبه 26 اردیبهشت 1387 - 12:36 |
|
شکر خدا وقتی $gfx_chk = 7; رو به $gfx_chk = 0; تغییر هم میدم کد امنیتی چه هنگام ورود به مدیریت و چه ... حذف نمیشه. بخدا تو چندتا سیستم امتحان کردم. نسخه ای که قبل آخرین به روز رسانی موجود هست رو وقتی نصب میکنم هیچ مشکلی نداره. ولی وقتی نسخه آخرین به روز رسانی رو نصب میکنم این مشکل پیش میاد. من در لوکال استفاده میکنم و برنامه ای که ازش استفاده میکنم AppServ هست. خواهشن کمک کنید. |
|
 |
|
|
|
|